Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Tasarım Uygulamaları Dersi Öğrenci Karma Sergisi Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Hüseyin ERMUMCU tarafından yürütülen Grafik Tasarım Uygulamaları dersi kapsamında, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi (Uzaktan Eğitim) sürecinde uygulaması yapılan çalışmalardan oluşan Öğrenci Karma Sergisi, 14 Kasım 2023 Günü saat 15.00’te çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Sergide, Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinden 34 öğrenciye ait Kurumsal Kimlik Çalışmaları yer aldı.

»»» Sergiye katılmak için lütfen TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar