Mehmet Sabri Tezcan Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Mehmet Sabri TEZCAN kişisel resim sergisi 21 Şubat 2024 saat 16:00 da Güzel Sanatlar Fakültesi Frigya sergi salonunda açıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde açılan sergide sanatçının çeşitli tekniklerle yapmış olduğu 45 eser yer aldı.

Gazi Üniversitesi Eğitim Enstitüsü mezunu olan Sanatçı Mehmet Sabri Tezcan 1971-78 Yılları arasında Kütahya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Müdürlüğü görevini yapmış, ardından çeşitli ilk ve orta öğretim okullarında resim öğretmenliği yaparak emekli olmuştur.

Sergi açılışında konuşan Mehmet Sabri Tezcan: “Üçüncü kişisel sergimin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Serginin gerçekleşmesine katkı sağlayan; Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN’ e, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bayram YILDIZ ve Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Kemal ALTINSOY’a teşekkür ederim.”

Mehmet Sabri TEZCAN kişisel resim sergisi Güzel Sanatlar Fakültesi Frigya sergi salonunda 4 Mart 2024 gününe kadar açık kalacak.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, Perşembe