Güzel Sanatlarda Etkili İletişim Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ,Proje sahibi kurum adına Prof.Dr.Ahmet ALTUNCU’nun yetkili olduğu ,Proje Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Pınar YAZKAÇ’ın organize ettiği; Pınar YAZKAÇ'ın yazdığı ve Proje Koordinatör Yardımcısı Hilal Gürensoy ŞENER'in organize ettiği; Güzel Sanatlarda Etkili İletişim Becerileri adlı Proje (Referans No:TR33/17/TD/0180i.Eğitim) Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Kırmızı Salonda 21-24 Mayıs 2018 tarihlerinde Zafer Kalkınma Ajansının görevlendirmiş olduğu eğitim uzmanı Nilgün Tuluk tarafından gerçekleştirildi. DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyeleri ve Resim Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans öğrencilerinin katılımıyla çok verimli geçti.Dört gün kırk saat süren eğitim çeşitli iletişim beceri teknik ve yöntemlerinin uygulamalı olarak anlatımıyla verimli bir şekilde geçti. Eğitim sonrası katılımcılara sertifika töreni gerçekleştirildi. Katılımcılara sertifikalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı adına Dr.Öğr.Üyesi Pınar YAZKAÇ  ve eğitmen Nilgün Tuluk verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2020, Çarşamba