Dpü’de Üniversiteler Arası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi’nin Gerçekleşmesine Katkı Sağlayanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, kurulduğundan beri Sanat Alanında ilk kez Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi toplantısına ve Üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin geniş katılımıyla gerçekleşen “Buluşma” adlı karma sergiye ev sahipliği yaptı.

Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi'nin 2024 yılı ilk genel kurul toplantısı 90’a yakın sanat alanı Fakülte Dekanları ve Konservatuvar Müdürleri ile gerçekleşirken, Güzel Sanatlar alanı akademisyenlerinin eserlerinden oluşan ve 162 sanatçı akademisyenin katıldığı “Buluşma” adlı serginin de açılışı yapıldı.

Gerçekleştirilen etkinliklere katkı sağlayan ve emeği geçen akademik ve idari personelin yanında, her iki etkinlikte görev alan Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencilerimize teşekkür belgeleri Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin tarafından verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, Perşembe