İllüstrasyon Yarışmasında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencimizden Başarı

İzmir Planlama Ajansı (İZPA) tarafından düzenlenen “Farklılıklarla Ahenk” temalı illüstrasyon yarışmasında, Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencimiz Aysel Safaraliyeva 495 eser içerisinden ilk 20 eser içerisine seçilerek önemli bir başarı elde etti. Yarışmanın konusu, İzmir’in Saat Kulesi’nin siluetini kullanarak, İzmir’in uyum kültürünü yansıtacak özgün illüstrasyon çalışmalarıyla tasarlanması üzerine gerçekleştirildi. Yarışma, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun ilgili maddelerine dayanılarak hazırlanmış olan ’Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği’ esas alınarak; İZPA tarafından serbest, uluslararası ve tek aşamalı bir güzel sanat eserleri yarışması olarak düzenlendi. Ulusal ve uluslararası olarak herkesin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmanın süreci ve işleyişi dijital ortamda gerçekleştirildi. Ödüle ve sergilenmeye değer görülen eserler, beizmir.org web sayfasında 1 ay boyunca yayınlanacaktır. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, aldığı sergileme ödülü sebebiyle öğrencimizi tebrik etti.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, Salı