Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Animatic Öğrenci İşleri Sergisi Düzenlendi

2. Animatic Öğrenci İşleri Sergisinin açılışı 28 Aralık Perşembe günü saat 13:30’da gerçekleştirildi. 2023 yılı boyunca Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencilerinin yaptıkları çalışmalardan oluşan bu sergi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin birinci katında, Çizgi Film ve Animasyon Bölümünün koridorunda düzenlendi. Her yıl düzenli ve geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinliğe Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri katılım gösterdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Çizgi Film ve Animasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nazik Çelik Yılmaz ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Aycan Gürbüz çalışmalarıyla sergiye katkı sağlayan öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, Cuma