Dpü’de 17. Çizgi Film ve Animasyon Festivali Başladı

Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde yapılan ve Çizgi Film Animasyon Bölümü tarafından düzenlenen etkinliğin açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Çizgi Film Animasyon bölüm başkanı Doçent Dr. Nazik Çelik Yılmaz, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, açılış töreni öncesinde stantları tek tek ziyaret ederek öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları inceledi.

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan ve katılımcıları selamlayan Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, 17. Anifest'i düzenliyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek Rektörümüze, etkinliğe destekleriyle değer katan tüm paydaşlara ve öğrencilerimize teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, Perşembe