Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Desen Sergisi Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin 2021- 2022 güz eğitim öğretim döneminde çizdikleri ve tasarladıkları çalışmalar sergilendi. 17 Ekim 2022 saat 16:00 da Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü  Fuaye alanında açılışı yapılan sergide, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Desen I-II dersi Öğretim Elemanı Mehmet Pehlivanın Aizanoi Grafik Desen atölyesinde öğrenim gören Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin elliyi aşkın çalışması yer aldı. Öğretim Görevlisi Mehmet Pehlivan bir dönem boyunca tasarımın temeli olan teknik ve grafik tasarım ürünlerinin tasarımın yapıldığını ifade etti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin bu anlamlı sergi için öğrencilere ve hocamıza tebriklerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar