Öğrencimiz Asena Kurtuldu’nun Eserleri 42. Grafik Tasarım Sergisi’nde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı öğrencisi Asena Kurtuldu’nun iki eseri bu yıl 42. kez düzenlenen Grafik Tasarım Sergisi’nde yer aldı.

Öğrencimiz Asena Kurtuldu, üniversitemizi 42. Grafik Tasarım Sergisi’nde temsil etti.

Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından bu yıl, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ana Galeri’de düzenlenilen “42. Grafik Tasarım Sergisi” 8 Aralık tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı’nda öğrenim gören 2. sınıf öğrencisi Asena Kurtuldu’nun tasarlamış olduğu iki eseri yarışmada sergilenmeye layık görüldü.

Kurtuldu’nun eserleri; 2022-2023 güz döneminde DPÜ, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı, Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Canan Özkan'ın mentorluğunda ve Dijital Sanat Eğitimi Atölyesi dersi kapsamında hazırlandı. “Glitch Sanatının Kullanımıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konulu “Bir Bütünün Parçaları” başlıklı iki afiş tasarımı, başvuran 450 tasarım arasından öne çıkarak sergilenmeye layık bulunan eserlerin yanında yerini aldı.

Çevrim içi olarak da düzenlenilen sergiye sergi.gmk.org.tr/42 adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar