Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü Öğrencisinden Büyük Başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Ecem Elif Atalay  Kütahya Porselen fabrikasının düzenlemiş olduğu İlham Dolu Sofralar tasarım yarışması, Dekor tasarımı kategorisinde hem birincilik,  hemde mansiyon ödülüne  layık görülmüştür.

Öğrenci ve Profesyonel olmak üzere, iki alt kategoride gerçekleştirilen İLHAM DOLU SOFRALAR Tasarım Yarışmasına hem profesyonel tasarımcılar, hemde öğrenciler yoğun ilgi göstermiştir. Öğrenci  kategorisinde, Türkiye’deki Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık fakültelerine bağlı tüm bölümlerden katılan çok sayıda tasarım arasından öğrencimiz iki ödül kazanarak fakültemize büyük bir gurur yaşatmıştır.

Ecem Elif Atalay Seramik ve Teknoloji isimli birinciliğe layık görülen tasarımında Seramik ve Teknoloji  birlikeliğini  çalışmasına yansıtmıştır.

Atalay mansiyon ödülüne layık görülen Birlik isimli çalışmasında ise Karia   Geometrisi ile kültürümüzün önemli bir parçası olan dantel geleneğini birleştirerek kültür temasına yenilikçi bir bakış açısı getirmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2021, Perşembe