Fakültemizde Buluşma 6 Karma Sergisi

Fakültemizde Buluşma 6 Karma Sergisi

Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Buluşma 6 başlıklı karma sergi GSF Frigya Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Buluşma 6 başlıklı karma sergi düzenlendi.

GSF Frigya Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, akademik ve idari personelimizin yanı sıra çok sayıda öğrencimiz katıldı. Her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen serginin 6.'sı gerçekleştirilen ve 45 akademisyenin 46 eserle katılım sağladığı sergide dijital art, grafik tasarım, resim, seramik, animasyon çizimleri ve enstelasyon türünde eserler yer aldı.

Sergide konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

Öncelikle hepinizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Cumhuriyetimiz ilk yüzyılını tamamladı, ikinci yüzyılına adım attı. Bu adımlarımız ilk yüzyıldaki adımlarımızdan daha güçlü olacak. Cumhuriyetin ilerlemek demek olduğunu sizlerle birlikte kanıtlayacağız. Her alanda sesimiz daha gür çıkacak. Bugün Buluşma adlı etkinliğin altıncısını gerçekleştiriyoruz. Biz bu sergilerle bir eğitim kurumunun gücünü ve kapsadığı alanları gösteriyoruz. Sanatı yaymanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyoruz. Mezunlarımız ile irtibatımızı sürdürüyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Açılış konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergideki eserleri tek tek inceleyen Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, eser sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar