Prof. Dr. Levent Mercin, “Ahmet Yakupoğlu‘nun Kütahya’sı“ Konusuyla Kütahya Öğretmen Akademileri Kapsamında Öğretmenlerle Bir Araya Geldi.

Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Öğretmen Akademileri” kapsamında düzenlenen etkinlikte öğretmenler ile bir araya gelerek “Ahmet Yakupoğlu’nun Kütahya’sı” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. 17 Mayıs 2024 tarihinde Özel Ahmet Yakupoğlu Müzesinde gerçekleşen etkinlik kapsamında Sanatçı Ahmet Yakupoğlu ile ilgili bilgiler aktaran Mercin, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin merhum sanatçı adına vefa göstergesi olarak yapmış olduğu tüm etkinlik ve yayınlardan bahsetmiştir. Etkinlik katılımcı öğretmenlerin Müzedeki eserleri incelemesi ile son bulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, Perşembe