Özel Gülsüm Güral Müzesi “Sürdürülebilir Ekosistem“ Temalı Liseler Arası Resim Yarışması‘nın Ödül Töreninde Prof. Dr. Levent Mercin “Sürdürebilirlik” Temalı Sunum Gerçekleştirdi.

Genç neslin farklı bakış açılarını ortaya çıkarmak, onlara sanatsal yeni vizyonlar kazandırabilmek, milletimizin güzel sanatlar sevgisini her türlü vasıta ve tedbirlerle besleyerek inkişaf ettirmek adına Nafi Güral Eğitim Vakfı ve Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğinde düzenlenen "Sürdürülebilir Ekosistem" temalı, liseler arası resim yarışmasının ödül töreni Kütahya il Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Salonunda gerçekleştirildi.

Programa İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sema GÜRAL SÜRMELİ, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN, protokol, öğrenci ve öğretmenlerimiz katıldılar.

Öğrencilerimizin ekosistemlerin sürdürülebilirliğine dikkat çeken, doğal güzellikleri ve çevresel sorunları yansıtan resimler, alanında uzman jüri üyelerimiz tarafından değerlendirilerek yarışmaya katılan öğrencilerin teşvik edilmesi amacıyla birincilik, ikincilik, üçüncülük ve jüri özel ödüllerinin yanı sıra, 6 (altı) özel ödül daha verilmiştir. Protokol konuşmalarının ardından Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN'in sunumlarıyla devam etti. Dekanımız Prof. Dr. Levent MERCİN ve Dekan yardımcısı Doç. Eren Evin KILIÇKAYA yarışmaya ayrıca jüri üyesi olarak da katkıda bulunmuşlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, Perşembe