Fakültemizde Sekreterlik Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde görev değişimi yapıldı.
Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreteri  Abdullah Sert’in emekliye ayrılması üzerine görevi, Orhan Yener Kaytancı devraldı.

Fakültemiz toplantı odasında gerçekleşen törene, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Dekan Yardımcısı Doç. Eren Evin Kılıçkaya, emekliye ayrılan Abdullah Sert, görevi devralan Orhan Yener Kaytancı ve fakültenin idari personeli katıldı.

Görevi devreden Abdullah Sert, uzun yıllar DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'ne hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek emeklilik sürecinde de üniversite ile bağlarını sürdüreceğini ifade etti. Görevi devralan Orhan Yener Kaytancı ise, bu önemli görevi devralmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek fakülteye en iyi şekilde hizmet edeceğini vurguladı.

Dekan Prof. Dr. Levent Mercin, törende yaptığı konuşmada Abdullah Sert’e teşekkürlerini sunarak onun fakülteye yaptığı katkılardan dolayı hediye takdim etti. Ayrıca, yeni sekreter Orhan Yener Kaytancı’ya başarılar diledi.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2024, Pazartesi