Güzel Sanatlar Fakültesi 2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Güzel Sanatlar Fakültesi 2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı'nı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya, üniversite rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak da katılım gösterdi. Ayrıca fakültenin akademik kadrosu ve çalışanları da bir araya geldi.

Açılış konuşmasını fakülte dekanı Prof. Dr. Levent Mercin üstlenirken, fakültenin genel bilgilerinden ,hocaların ve öğrencilerin başarılarından ve akademik yayın verilerinden bahsetti. Fakültenin geleceği, akademik başarıları ve 2024 yılı hedeflerinin ele alındığı bu önemli etkinlikte, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin sanat ve tasarım alanındaki yeni projeleri de masaya yatırıldı. Rektör Prof. Dr.Süleyman Kızıltoprak, fakültenin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nin üniversitenin vizyonuna önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Ardından fakültemiz bölümlerinin sunumunu; Çizgi Film ve Animasyon Bölümünü Doç Dr. Nazik Çelik Yılmaz, Resim Bölümünü Prof. Dr. Selda Mant Menay,  Seramik bölümünü Prof. Dr. Nureddin Gülaçtı ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü Zeliha Canan Özkan gerçekleştirdiler.

Toplantı, akademik personelin katkıları ve üniversitenin sanatsal çalışmalarını daha da ileri taşımaya yönelik alınan kararlarla sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024, Çarşamba