Animasyon Bölümü Öğrencilerinden “Flip It / Flip Book“ Sergisi Açıldı.

Fakültemiz bölümlerinden Çizgi Film ve Animasyon öğrencileri tarafından düzenlenen, “Flip İt” isimli Flip Book sergisi izleyiciler ile buluştu. 1 Ekim 2024 Salı günü GSF, Aizanoi Sergi Salonunda açılışını yapan serginin küratörlüğünü Doç. Dr. Hami Onur Bingöl üstlendi.  Açılışa, Güzel Sanatlar fakültesi dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Eren Evin Kılıçkaya ve Çizgi Film ve Animasyon bölüm başkanı Doç. Dr. Nazik Çelik Yılmaz ile üniversitemiz akademik kadrosu dahil olmak üzere öğrenciler de katılımlarını gösterdi. Dumlupınar Üniversitesi Rektörü; Süleyman Kızıltoprak’ın da katılım sağladığı etkinlikte öğrencileri işleri ile teker teker ilgilendi. Rektörümüz öğrencilere, sanata, sanatçıya  ve animasyon bölümünün başarılarına değindi ve tebriklerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024, Salı