Güzel Sanatlar Fakültemizden Birinci Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı

Güzel Sanatlar Fakültemizden Birinci Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı

Güzel Sanatlar Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme ve tanıtım içerikli toplantı 30 Eylül saat 10:00’da
Ahmet Yakupoğlu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya fakülte akademik ve idari personeli ile birinci sınıf öğrencileri katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.
Dr. Levent Mercin konuşmasında; “Güzel Sanatlar Fakültesinin Türkiye'de sayılı bir yeri olduğunu belirttiği konuşmasında, bunu hem fiziki imkanların verdiği olanaklar hem de donanım olarak kanıtladıklarını ifade etti. Hemen hemen her bölümün kendi imkanlarıyla benzerlerinden çok daha imkana sahip olduğunu söyledi. Ayrıca bugüne kadar hem fakültedeki öğretim elemanlarının hem de öğrencilerin aldığı ödüllerin Fakültede verilen eğitimin rekabetçi bir ortamdaki olumlu göstergeleri olduğunu ifade etti. "Bugüne kadar Fakülteye değer katan mezunlar gibi siz değerli öğrencilerin de elde edilen bu değere katkı sağlayacağınızı bekliyoruz" dedi. 

Daha sonra Bölüm başkanlarının bölüm akademisyenlerinin ve bölümün tanıtımlarının gerçekleştirildiği sunumlar yapıldı. Ardından öğrenci işleri, SKS, kariyer merkezi, Kütahya belediyesinin öğrencilere sunduğu imkanlar ile Kütahya'nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımlarının yapıldığı sunumlar gerçekleştirildi. Sonrasında ise rehber eşliğinde Kütahya şehir turu gerçekleştirildi.
Son Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024, Salı