Characters In Motion İsimli Kişisel Sergi Açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Aycan GÜRBÜZ kişisel sergisini açtı. Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü katında açılan “Characters in Motion” isimli sergiye Fakülte Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN, Çizgi Film ve Animasyon Bölümü başkan Doç Dr.Nazik Çelik Yılmaz başta olmak üzere fakülte öğretim üyeleri ve fakülte öğrencileri katılım sağladı. 17 adet farklı eserin yer aldığı sergide, hareket yakalama teknolojisi ile oluşturulan karakter animasyonlarına yer verildi. Her eserin alt köşesinde bulunan qr code, mobil cihazlar ile taratıldığında ise karakter animasyonlarını YouTube platformu üzerinden izleme fırsatı sağlandı. Sergi, 31.05-07.06.2024 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü katında izlenebilir.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, Perşembe