8 Mart Kadınlar Günü Anısına Fakültemizde Görev Yapan Bayan Personeller İçin Sürpriz Bir Etkinlik Düzenlendi

Güzel Sanatlar Fakültemizin Toplantı Salonunda düzenlenen etkinliğe fakültemizde görev yapan tüm akademik ve idari bayan personelimiz katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin tarafından organize edilen bu süpriz etkinlikte tüm bayan çalışanlarımız bir araya gelerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin ve Fakülte Sekreterimiz Şeref Yuvka'nın da katıldığı etkinlikte tüm çalışanlarımız birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını ve denge içinde uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ettiler.

Toplantıda birlikte yapılabilecek çalışmalar ve gelecek projeler için de fikir alış verişinde bulunuldu. Akademik ve idari personelimiz bu güzel süprizli organizasyon, ikramlar ve hatıra çiçekleri için de çok mutlu olduklarını söyleyerek Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin'e teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, Salı