Türk Dünyası Güzel Sanatlar Birliği Uluslararası Türk Sanatı Sempozyumu ve Çalıştayı’na Fakültemizden Destek

Türk Dünyası Güzel Sanatlar Birliği Uluslararası Türk Sanatı Sempozyumu ve Çalıştayı kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Fakültemizden Prof. Dr. Levent Mercin, Doç. Eren Evin Kılıçkaya, Öğr. Gör. İlhami Diksoy ve Arş. Gör. Ceyda Kurteş eserleriyle katılım sağladılar. Uluslararası ve ulusal birçok sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılışı 16 Şubat 2024 tarihinde Kütahya belediyesi fuaye alanında gerçekleştirildi. Serginin ardından Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyumda Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRKSAB Genel Başkanı Prof. Dr. Alaybey Karoğlu moderatörlüğünde Prof. Dr. Levent Mercin “Afiş Tasarımında Yerel Kodların Kullanımı” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, Salı