Resim Bölümü Öğrencilerine Yarışmadan Ödül

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerimiz Kütahya Belediyesi ve KÜSAD’ın düzenlediği “Kütahya’nın Tarihi ve Kültürel Değerleri” konulu ve üç ayrı kategoride değerlendirilen Resim Yarışması’nda ödül aldı. Mezun öğrencilerimizden Semra Yalçın Dağlar, Baskı Resim kategorisinde birinci, dördüncü sınıf öğrencimiz Rabia Yener ikinci olurken Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencimiz H. Melek Diler Uluçay Sulu Boya kategorisinde üçüncü oldu. Resim Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimizden Ahmet Ercan Kaya, Taha Cömert, Elif Kaya, dördüncü sınıf öğrencilerimizden Rukiye Tokmak, Nevriye Karaer, Nimeti Gümüşkar, Özlem Çınar, Kimia Reza Nejad ve Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencimiz Beyza Garip’in eserleri de sergilemeye layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar