Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Yönelik Bilimsel Araştırma Projeleri (Bap) Koordinatörlüğü Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Biriminin faaliyetleri ve 2024 yılı proje destekleri (başvuru süreçleri, proje türleri, proje çıktıları, vb.) hakkında Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarına yönelik olarak 04.03.2024 (Pazartesi) günü 14:30-16:00 saatleri arasında BAP Koordinatörü Doç. Dr. Enes Zengin tarafından Google Meet üzerinden bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fakültemiz akademik personeline yönelik olan "(BAP) Koordinasyon Biriminin faaliyetleri ve 2024 yılı proje destekleri" başlıklı sunum BAP Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Enes Zengin tarafından gerçekleştirildi. Sayın Zengin sunumunda; BAP Destek Programları, Performansa Dayalı Bütçe Limit Uygulaması, Proje Sonuçlarının Yayınlanması, Proje Süreçlerine Yönelik Genel Bilgiler, Genel Esaslar ve İlkeler hakkında genel bilgilendirmeler yaptı. Sunumun sonunda Doç. Dr. Enes Zengin,  BAP’a ilişkin güzel sanatlar alanında proje başvuruları ve devamında yapılması gereken, alana yönelik hususlar hakkında bilgiler verdi. Katılımcılardan gelen sorular üzerine değerlendirmelerde bulundu. Sunum sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin Doç. Dr. Enes Zengin’e yapmış olduğu sunum için teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, Pazartesi