Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü Öğrencileri Keramika Seramik Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül ÇETİN danışmanlığında Ünsa Madencilik, Turizm Enerji, Seramik, Orman Ürünleri, Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş Keramika Seramik Fabrikasına 18 Aralık 2019 tarihinde teknik bir gezi düzenlemiştir.

Seramik Cam Bölümü’nün öğrencilerinin katıldığı teknik gezide Keramika Seramik Fabrikası Genel Müdürü Emin YÜCE öğrencilere iş dünyasında onları nelerin beklediğini, iş dünyasına atılmak için öğrencilik sürecinde neler yapması gerektiğini anlatmıştır. Keramika Seramik Fabrikası Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Cem IŞIK öğrencilere fabrikanın kuruluş aşamasından günümüze kadar geçen süreci aktarmış, aynı zamanda fabrika üretim yöntemleri ve çeşitliliği hakkında bilgi vermiştir. Tasarım ve Baskı Teknikleri Müdürü Aysun ERZİNCAN ise öğrencilere fabrika tasarım merkezini tanıtmıştır. Sunumun ardından Keramika Seramik Fabrikası gezisi yapılmış ve fabrika tarafından öğrencilere anı hediyelikler takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, Perşembe