Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’den Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Ziyaret

Kütahya Vali Yardımcımız Halil İbrahim ERTEKİN Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Kütahya’daki kültür-sanat hayatı, etkinlikleri ve bu kapsamda düşünülen 1. Uluslararası Kütahya Ahmet ULUÇAY Kısa Film Festivali ve yarışması ile ilgili Valilik ve Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği süreci hakkında görüşüldü. Etkinliğin taslak çalışması değerlendirildi.

Görüşmenin ardından Dekanımız Prof. Dr. Levent MERCİN, Vali Yardımcımız ve heyetindekilere Fakültemizde yayılan çalışmaları ve atölyeleri gezdirdi. Vali Yardımcımız Halil İbrahim ERTEKİN öğrencilerle konuşup istek ve düşüncelerini dinledi.  Festival ile ilgili işbirliğinin ileriki günlerde daha da derinleştirilmesine karar verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, Salı