Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Ödül Alan Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerini Ağırladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, çoğunluğu Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans öğrencilerini DPÜ Rektörlük Binası Senato Toplantı Salonunda ağırladı. Uluslararası yarışmalarda ödül ve sergileme alan 49 öğrenciyi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL, öğrencilerle sohbet ederek başarılarının devamını diledi. Ödül ve sergilemelerden biri Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği” kapsamındaki “Yarının Ustaları” temalı afiş yarışmadan elde edildi. Söz konusu yarışmada sergilemeye layık görülen 41 tasarımdan 26’sı ve 3 başarı ödülünden 2’si alınarak büyük bir başarıya imza atıldı. Diğer önemli bir başarı da ‘Türkiye Organ Nakli Vakfı’ ve Üniversitemiz işbirliği ile gerçekleştirilen “3. Uluslararası Organ Bağışı Konulu Afiş Yarışması”nda, 1450 tasarımcı arasından sergilemeye layık görülen 100 tasarım arasına, öğrencilerimizin 23 tasarımının seçilmiş olması oldu. Rektörümüzün, elde edilen bu başarıyı takdir ettiği ve marifet gösteren öğrencileri konuk ettiği bu toplantıya, GSF Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur ATAN ve Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin KILIÇKAYA BOĞ’da katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, Pazartesi