Asd Öğrencimiz Yasemin Altın’dan Ulusal Yarışmada Üçüncülük

Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV), her yıl İnsan Hakları Haftası’nda gerçekleştirdiği İnsan Hakları Belgesel Film Günleri’nin afişini 2019 yılından beri yaptığı gibi bu yıl da yarışmayla belirledi.

Bu yılki teması ‘’ İşkence ve diğer kötü muamele’’ olan, 131 kişinin 200 afiş/tasarım ile katıldığı yarışmada, 3’ü hareketli toplam 177 tasarım Seçici Kurul tarafından değerlendirmeye alındı. Güzel Sanatlar Fakültesi ASD öğrencimiz Yasemin Altın’ın eseri yarışmada üçüncülük ile ödüllendirildi.

Yarışmacılara ödülleri 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nde, İzmir’deki ödül töreninde verilecek. Dereceye giren ve derecelendirme dışında beğeni alan ilk 27 eser İnsan Hakları Haftası olan 10-17 Aralık arasında www.tihvbelgeselfilm.org adresinde sergilenecek.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar