“Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bahçesinden” Kişisel Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör Mehmet Pehlivan’ın Kişisel fotoğraf sergisi, 10 Kasım 2023 Cuma günü https://birimler.dpu.edu.tr/app/views/panel/ckfinder/userfiles/7/files/Mehmet-Pehlivan-Fotograf-sergisi.pdf adresinden çevrim içi olarak açıldı. “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bahçesinden” isimli kişisel sergi de merkez yerleşkemizde bulunan biyolojik çeşitlilikten kareler yer alan sergide doksana yakın fotoğraf yer aldı. Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan açılan sergiyi  şu sözlerle ifade etti: “Merkez Kampüs Florasından 2011’den başlayarak pandemi dönemine kadar değişik mevsimlerde çekilmiş olduğum, pandemi döneminden sonra belli aralıklarla çektiğim fotoğraflardan oluşmaktadır. Kampüs içerisinde ki  yamaçlarda çiçek ve böcekleri gördüğüm her yerden çekmeye çalıştım. Bu sayede doğanın değişimleri ve gelişimlerini görmeye, çektiğim Fotoğraflarda da bunu göstermeye çalıştım.” Açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar