Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Desen ve Temel Sanat Eğitimi Dersi Sergisi Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin 2022- 2023 güz ve bahar eğitim öğretim döneminde çizdikleri ve tasarladıkları çalışmalar sergilendi. 09.11.2023 saat 11:00 de Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Fuaye alanında açılışı yapılan sergide, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Desen I-II dersi Öğretim Elemanı Mehmet Pehlivan ve Öğr. Gör İlhami Diksoy’un atölyelerinde öğrenim gören Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin altmışı aşkın çalışması yer aldı.

Öğretim Görevlisi Mehmet Pehlivan  “Bu sergide yer alan çalışmalar kurşun kalem kullanılarak manuel yapılmıştır. Perspektif çizimleriyle başlanmış, devamında tonlama, form, obje çalışmalarıyla devam etmiştir. Kutulardan oluşturulan kompozisyon çizimlerinden sonra canlı insan deseni çizimlerine geçilmiş, kurşunkalem manuel afiş çalışmaları yapılarak tamamlanmıştır.” dedi.

Öğr. Gör. İlhami Diksoy  bir dönem boyunca tasarımın temeli olan teknik ve grafik tasarım ürünlerinin tasarımın yapıldığını ifade ettiler. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin bu anlamlı sergi için öğrencilere ve hocalarımıza tebriklerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, Pazar