GSF Ödül Almaya Devam Ediyor

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen “Kentini Kendin Tasarla” Benim Kütahya’m Bilgilendirme Levhası ve Tabela Tasarım Yarışması sonuçlanarak 30.11.2022 günü düzenlenen törenle ödüller verildi. Seçici kurul üyelerince yapılan değerlendirmelerde, 114 proje arasından 7 proje ödüle hak kazanırken, 30 proje de sergilenmeye layık görüldü. Birinci kategoride verilen ilk iki ödülü Güzel Sanatlar Fakültesi mezun öğrencilerimizden Gülsüm Atasoy ve Rabia Eğiren aldı. 14 öğrencimiz ise sergileme başarısı kazandı. Sergileme alan öğrencilerimiz; Abdulsalam Balkhi, Dilan Özer, Manolya Kara-Mine Nur Şener, Meltem Kaya, Nilüfer Soudi, Nurdan Er, Taha Karahan, Yiğit Ali Civan, Yasemin Altın, Melis Sena Oturak. Hamza Jafarov, Hanan Musallam, Lames Salameh.

Düzenlenen törene Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer Gavas ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin de katıldı. Güzel Sanatlar Fakültemizden Prof. Dr. Levent Mercin, Doç. Eren Evin Kılıçkaya, Öğr. Gör. Gökhan Akça, Öğr. Gör. Adem Dönmez ve Öğr. Gör. Erdoğan Dizdar da düzenlenen yarışmaya katkı sağladılar ve törende yer aldılar. Kütahya merkezinde bulunan işyerlerinin ve Kütahya merkezdeki cadde ve sokak tabelalarının Çini Sanatının kullanımı ile yeniden hazırlanması, eskileriyle yer değiştirilerek kent estetiğinin geliştirilmesi ve kent kimliğinin öne çıkarılmasına katkı sağlanması amacıyla geliştirilen projede, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri, şehrimizin önde gelen sanatçıları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları seçici kurul olarak görev aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar