Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencimiz Hümeyra Öztürk’ün İllüstrasyonu “Cıclısmo Ilustrado 2022” İllustrasyon Yarışmasında En İyi 25 İllustrasyon Arasına Seçildi

Torres Vedras’ın somut ve somut olmayan mirasını keşfetmeye izin veren, ana teması “bisiklet” olarak belirlenen illüstrasyon yarışması, bir sanat disiplini olarak illüstrasyonun yaygınlaştırılması, sanatsal-kültürel faaliyetlere katılım ve Torres Vedras Bölgesinin tanıtılması şeklinde belirlenen üç ana hedef çerçevesinde son katılım tarihi 24 Mayıs 2022 tarihi olan çağrıya çıkmıştır.
“Cıclısmo Ilustrado 2022” İllüstrasyon Yarışmasının 28 Ekim 2022 tarihinde ilan edilen sonuçları arasında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Hümeyra ÖZTÜRK de “Beyond The Clouds” adlı illüstrasyonuyla “En İyi 25 İllüstrasyon” listesinde yer almıştır.
22 Ekim – 12 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Torres Vedras Festivali kapsamında, “Cıclısmo Ilustrado 2022” İllüstrasyon Yarışmasının sergi açılışı 5 Kasım 2022 tarihinde saat 14:30’da Fábrica das Histórias — Jaime Umbelino ve Joaquim Agostinho Bisiklet Müzesi’nde gerçekleştirilecektir. Yarışma finalistlerine açılış günü Pedro FERREIRA tarafında ödülleri ve katılım belgeleri takdim edilecektir. Yarışma Sergisi 21 Ocak 2023 tarihine kadar açık kalacaktır.
Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar