Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Öğrencilerimizden Büyük Bir Başarı Daha

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencilerimiz tarafından dönem projesi olarak üretilen “Happy Farm Friends” isimli kısa animasyon film "TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışmasının ön değerlendirme sürecinden geçerek ilk 10 eser arasına girme başarısını göstermesinin ardından Student World Impact Film Festivalinde de çeyrek finale kaldı.

Student World Impact Film Festivali, her yıl 100'den fazla ülkede 5.000'den fazla film yapımcısının başvurduğu Uluslararası Film arenasında önde gelen film festivallerinden biridir.

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Aycan Gürbüz danışmanlığında, öğrencilerimiz Eylül Nisa DEMİRCİ, Ruveyda AKÇATEPE ve Dilara ÇALIŞKAN’ın üçüncü sınıf dönem projesi kapsamında ürettikleri “Happy Farm Friends” isimli çiftlik hayvanlarının başından geçen komik olayların işlendiği kısa animasyon film ile "TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışmasına katılmışlardı. Öğrencilerimizin çalışmasının TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında ilk ona girmeye hak kazanmasının ardından Uluslararası Student World Impact Film Festivalinde de çeyrek finale kalmaları haberini almaları bölümümüz ve fakültemiz tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Öğrencilerimiz Eylül Nisa DEMİRCİ, Ruveyda AKÇATEPE ve Dilara ÇALIŞKAN ile danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Ali Aycan Gürbüz’ü, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Nazik Çelik Yılmaz ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin tebrik ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar