Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Öğrencileri Kütahya Gençlik Merkeziyle Buluştu

Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Topluma Hizmet Uygulamaları dersi öğretim elemanı Öğr.Gör. Mehmet Pehlivan tarafından organize edilen etkinlikte, Kütahya Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin ve ekibi ile öğrenciler buluşturuldu. GSF dersliğinde Kütahya Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin tarafından öğrencilere sunum yapılarak faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin de Topluma Hizmet konusunda görüşleri soruldu. Fikir paylaşımları yapıldı. Dersin sonunda, Kütahya Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin, 11-13 Ekim 2022 tarihlerinde öğrencileri Gençlik Merkezine davet etti.

Kütahya Gençlik Merkezinde, topluma hizmet uygulamaları dersi 1. ve 2. Öğretim ders saatleri kapsamında, 11-13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Merkezin faaliyet ve uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Topluma Hizmet Uygulamalarında hangi faaliyetlerin yapılacağı görüşüldü. 15 günde bir faaliyet yapılarak, grafik tasarım ürünlerine dönüştürülmesi kararlaştırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar