Seramik ve Cam Bölümü Öğrenci Sergisi Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü öğrencilerinin 2022- 2023 güz eğitim öğretim döneminde hazırladıkları seramik çalışmaları sergilendi. 12 Ekim 2022 saat 16:00 da Güzel Sanatlar Fakültesi Frigya Sergi Salonu’nda açılışı yapılan sergide, Seramik ve Cam Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nurettin GÜLAÇTI atölyelerinde öğrenim gören seramik bölümü öğrencilerinin elliyi aşkın çalışmasının yer aldığı sergide emeği geçen akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL ise konuşmasında, “Değerli akademisyenler ve öğrencilerimiz; sergiler eğitim öğretim faaliyetinin bir göstergesidir. Biz bir yıl boyunca bir şeyler öğrenip bu doğrultuda bir şeyler üretiyoruz ve bunları sergilerle hayata geçiriyoruz demektir. Bu sergi vesilesiyle sizleri ve hocalarımızı tebrik ederim.” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar