Vertigo Mobil Oyun Geliştirme ve Yayınlama Stüdyosu Öğrencilerimizle Game Art Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Çizgi Film Animasyon Bölümü daveti ve işbirliği ile Üniversitemize gelen Vertigo firması, yoğun katılımın olduğu öğrenci kitlesine “Game Art” konularında seminer verdi. Aralarında Co Funder Ali SAYIN, 3 D Animatör Onur EKİM, 2 D Game Artist Esin Çavuşoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hazal Bigir'in olduğu ekip, kendi alanlarıyla ilgili deneyimlerini ve yaptıkları örnek uygulamaları öğrencilerle paylaştı.  Kütahya Teknokent’de de şube açan Vertigo firmasına öğrencilerimizin staj yapmaları, tam ve yarı zamanlı çalışabilmeleri için imkanlar sağlayacakları hakkında bilgi veren firma yetkilileri öğrencilerimizin sektör ve firma hakkındaki sorularını cevaplandırdı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar