Güzel Sanatlar Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde 2022-2023 yıllarını kapsayan Eğitim Öğretim dönemi 26 Eylül Pazartesi itibariyle başladı. Bu bağlamda Güzel Sanatlar Fakültemizde, üniversite hayatına yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri için oryantasyon/tanıtım programı düzenlendi. 26 Eylül Perşembe günü saat 11:00’da fakültemiz Ahmet Yakupoğlu amfisinde gerçekleştirilen oryantasyon programıyla; öğrencilerin fakülteyi, bölümlerini, öğretim elemanlarını, gerçekleştirilen faaliyetleri ve öğrenciliklerine ilişkin tüm faaliyetleri öğrenmeleri amaçlandı.

Oryantasyon programına Güzel Sanatlar Fakültesi tanıtım filmi izlenerek başlandı. Ardından Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmasında; öğrencilerin bu fakülteyi tercih ederek DPÜ GSF ailesini daha da güçlü hale getirdiğini, burada olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu, henüz yolun başındayken iyi bir eğitim-öğretim dönemine öğrencilerin aktif katılımcı ve öğrenmeye istekli olmalarının, başarılarını olumlu yönde etkileyeceğini ifade etti.

Ardından DPÜ Güzel Sanatlar Fakülte’sinin gerçekleştirdiği başarıları ve etkinlikleri anlatan bir sunum yapıldı. Fakülte tanıtımının ardından bölüm başkanları, bölümlerini tanıtan sunumlar gerçekleştirdi. Öğrenci işleri yönetmeliği, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının öğrencileri ilgilendiren imkanları, DPÜ Kariyer Merkezinin olanakları, Kütahya Belediyesinin öğrencilere sunduğu imkanlar anlatıldı. Saat 14:00 itibariyle ise rehber eşliğinde öğrenciler için otobüs kaldırılarak Kütahya şehir turu yapmaları sağlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar