DPÜ GSF Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 2022 Yılı Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültemizin dersliklerinde düzenlenen sınavlara 732 öğrenci başvuruda bulundu. Sabah saatlerinde fakültemize gelen öğrenciler salgın önlemlerine dikkat edilerek ve ateş ölçümleri yapılarak sınıflarına alındılar. Sınav öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, sınıflarda incelemelerde bulundu ve adaylarla kısa bir süre sohbet etti.

SINAV SONUÇLARI FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN DUYURULACAK

Güzel Sanatlar Fakültemizin Özel Yetenek Sınavlarının sonuçları, farklı üniversitelerde görev yapan kurul üyeleri tarafından değerlendirmesinin ardından fakültemizin internet sitesinden duyurulacak.

Kesin kayıt hakkı kazanan asil adayların kayıtları 23-25 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak. Kontenjan açığı olması durumunda yedek listede yer alan adaylar 29 Ağustos - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında açık kalan kontenjanlara ön başvuru yapabilecek.

Adaylar kayıt süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye fakültemizin internet sitesi ve sosyal medya sayfalarından ulaşabilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, Pazar