Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ile 19. Kez Mezunlarını Verdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Fakültemiz Ahmet Yakupoğlu, Abdullah Taktak ve Hüseyin Yüce Konferans Salonlarında 19 kez mezun vermenin sevinçli gururunu yaşadı. Toplamda Yüz Elli Dört Öğrencimiz mezun oldu.

Görsel İletişim Tasarımı Mezuniyet Programına Katılan Dekanımız Prof. Dr. Levent MERCİN: “Sizleri ve hocalarımızı en içten duygularımla tebrik ederim. Bir Akademisyen olmanın yanında kendi çocuklarımın mezuniyetlerine yeni katılmış bir veli olarak bu duygusal ve gurur verici gününüz de hepinizi tebrik ederim.  Mezun oluyorsunuz ama şunu asla unutmayın biz bir aileyiz. Kocaman bir Dumlupınar ailesiyiz. Her gittiğiniz yerde “Ben Dumlupınar Mezunuyum” demeyi bir gurur ve iftiharla söyleyiniz. ”  Açıklamalarında bulundu.”

Fakültemiz bölümlerinden mezun olan öğrencilerimizin not ortalamasına göre başarılı olan öğrencilerimize başarı belgelerinin sunumundan sonra tüm öğrencilerimiz sahnenin önüne davet edildi ve geri sayımın ardından öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini şarkıları eşliğinde fotoğraflar çekildi.

Üniversitemiz tüm akademik birimlerin katılımıyla gerçekleştirilen mezuniyet töreni ise saat 16:00 da Rektörlük Binası Önünde TBMM 27. Başkanı İsmail Kahraman, Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Ferid Cengiz, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Sıralı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, dekanlarımız, müdürlerimiz, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri, medya temsilcileri ve davetliler katılımı ile başladı.

Tüm akademik birimlerimizde not ortalamasına göre başarılı olan öğrencilerimize başarı belgelerinin sunumundan sonra tüm öğrencilerimiz sahnenin önüne davet edildi ve geri sayımın ardından öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini şarkılar, fotoğraflar ve canlı videolar eşliğinde kutladılar.

DPÜ’nün 2021-22 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, geleneksel mezuniyet pilavı ile Sofrada Balık Mükemmel Sağlık etkinliğimiz kapsamında balık ekmek ikramı ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, Çarşamba