Kadına Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Temalı Poster Yarışmasında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencisi Nebican Taşkan İlk 100 Poster Arasında Sergileme Kazandı.

Avrupa Kültür Başkenti proje desteğiyle Novi Sad Üniversitesi Sanat Akademisi (Sırbistan) tarafından düzenlenen Dünya Öğrenci Posteri Bienali kapsamında “Kadına Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans” temalı, 30 yaş altı tüm genç tasarımcılara ve tasarım öğrencilerine açık olan yarışmada, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Nebican TAŞKAN’dan güzel bir haber geldi.   Yarışma seçici jürisi tarafından sergilenmeye hak kazanan ilk 100 poster arasında Nebican Taşkan’ın posteri de yer aldı. Taşkan, Türkiye’den listeye giren tek Türk genç tasarımcı olarak da bizleri gururlandırdı. Halen ilk 3 dereceye giren posterlerin değerlendirmesi devam eden yarışmada Taşkan’ın şansı devam ediyor. Kendisini almış olduğu bu güzel sonuçtan ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışmada ilk 100’e giren posterlere aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, Salı