Tütünsüz Hayat Temalı Uluslararası Afiş Yarışması Sonuçlandı

Tütünsüz Hayat Temalı Uluslararası Afiş Yarışması Sonuçlandı ve Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri 30 ülkeden 1609 eserin katıldığı yarışmada ilk 100’e girerek önemli başarılar elde ettiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve Sağlık Diplomasisi Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen, Dünya’nın önemli sorunlarından biri olan tütün ve tütün mamüllerinin zararları konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan, “TÜTÜNSÜZ HAYAT” temalı uluslararası afiş yarışması sonuçları açıklandı. https://artworldturkiye.org/ adlı web sitesi üzerinden yapılan ilanda yarışmanın birincisi Çin’den katılan Wang Qian olurken, ikinciliği Türkiye’den Fatih Aslan, üçüncülüğü ise İran’dan Gholamreza Saffari’nın çalışmaları kazandı. Fakültemiz Öğrencilerinden Nilüfer Soudi, Melih Alaçam, Cihat Çağlar,  Burcu Şengül, Aysu Kılınç, İnci Yalçuk, Nebican Taşkan, Ayas Boran, İbrahim Onur Eski, Zeynep Genç, Tarenah Asadi, Abdullah Furkan Mutlu, Suüde Beyza Güler, Taha Karahan, Nuran Bozkurt ,Emre Yıldız ve mezun öğrencilerden Mine Kıyamçiçek’in afişleri ilk 100 afiş arasına girerek fakültemizin başarısına katkıda bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, Salı