Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Mezuniyet Proje Sunumları Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencilerinin 2021- 2022 güz ve bahar eğitim öğretim döneminde aldıkları Grafik Tasarım I-II dersleri kapsamında hazırladıkları mezuniyet projesi sunumları 9 Mayıs – 12 Mayıs tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Ahmet Yakupoğlu salonunda gerçekleştirildi. Sunumlara Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Akademik Personeli ve öğrencileri katıldı.

Toplamda 120 öğrencinin sunumlarını gerçekleştirdiği etkinlik, çağımızın görsel iletişim tasarım problemlerine yönelik çözüm önerileriyle ve bunların görsel olarak tasarlandığı proje sunumlarıyla ilerledi. Ayrıca sunumlar içerisinden seçilen çalışmalar 16 Mayıs 2022 tarihinde Başkent Üniversitesi’nde sergilenecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, Salı