Tasarla & Tabakla Festivalli Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Ana Sanat Dalı ile Pazarlar Meslek Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Tasarla & Tabakla Festivalli Gerçekleştirildi. LEZZET VE SANAT AYNI TABAKTA BULUŞTU Pazarlar MYO Kütüphanesi'nde düzenlenen 1. Tasarla & Tabakla Festivaline; Rektör yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Pazarlar MYO Müdürümüz Prof. Dr. Semra Durmuş Acer, etkinliğin düzenlenmesi fikrini ortaya atan GSF öğretim üyemiz Doç. Dr. Oya Aşan Yüksel, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Pazarlar MYO Gıda Teknolojisi programı öğrencilerimizin belirlediği yemeklere göre GSF öğrencilerimizin tabak tasarımı yaptığı ve aynı tabakta sanatla lezzetin buluştuğu festivalde yemek ikramları, müzik dinletisi, dans ve yarışma etkinlikleri de düzenlendi. Festivalde birinciliği Uzak Doğu tarzında hazırlanan tabak kazandı. Yarışmada birinci olanlara ödülleri Prof. Dr. Muammer Gavas tarafından verildi. Etkinliklerle ilgili olarak Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan açıklama ile festivallerin düzenlenmesinde emek sunan akademisyenlerimize, protokol üyelerine, konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, Salı