“Şavk” Başlıklı Seminer Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Tarafından Düzenlenen ve Doç. Dr. Hami Onur Bingöl’ün Konuşmacı Olarak Katıldığı “Şavk” Başlıklı Seminer, 09 Kasım 2021 Salı Günü Saat 15.00‘te Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi. Doç. Dr. Hami Onur Bingöl’ün konuşmacısı olduğu “Şavk” başlıklı sunumu, 09 Kasım 2021 Salı günü saat 15.00’te çevrim içi olarak gerçekleştirildi. “Güzel Sanatlar Konuşuyor” adlı etkinlik serisinin otuzuncu katılımcısı olan Doç. Dr. Hami Onur Bingöl, verdiği seminerde, ışığın nasıl bir enerji türü olduğundan, oluşum felsefesinden, doğal ışığın dünyamıza yansıma prensiplerinden yapay ışık uygulamalarından ve bu olguların sanat ve tasarım ürünlerinde kullanımının alternatif yollarından bahsetti. Doç. Dr. Hami Onur Bingöl sunumunun devamında fotoğraf ve sinema sektöründe doğru ışık kullanımı ile ilgili örnekler üzerinden açıklamalar yaptı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya, seminerin sonunda Doç. Dr. Hami Onur Bingöl’e gerçekleştirdiği sunumu için teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2021, Cuma