Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Ek Kontenjan Sınavı Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı için özel yetenek ek kontenjan sınavı 08.11.2021 tarihinde saat 10.00-11:00 saatleri arasında yapıldı. Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültesinin dersliklerinde düzenlenen sınavlara 44 öğrenci katıldı. Sabah saatlerinde sınava gelen öğrenciler salgın önlemlerine dikkat edilerek ve HES kodları kontrol edilerek sınıflara alındı.
Adaylar Güzel Sanatlar Fakültesinin; Çizgi Film-Animasyon, Resim, Seramik ve Cam ile El Sanatları (Takı Tasarımı ve İmalatı) bölümlerine kabul edilmek için başvuruda bulundular. Sınav jürisinin belirlediği imgesel bir konunun betimlenmesinin sınavda, öğrenciler kendilerine verilen soruya bağlı kalarak kara kalem tekniğiyle çizdikleri çalışmalarıyla 2021-2022 eğitim döneminde fakültemizin kabul edeceği 73 öğrenciden biri olmak için ter döktüler.
SINAV SONUÇLARI FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN DUYURULACAKTIR
Kesin kayıt hakkı kazanan asil adaylar kayıtlarını 10-12 Kasım 2021 tarihleri arasında yapabilecektir. Kontenjan açığı olması durumunda yedek listede yer alan adaylar 15 Kasım 2021 tarihinde açık kalan kontenjanlara ön başvuruda bulanabilecektir. Adaylar kayıt süreciyle ilgili ayrıntılı bilgilere fakültemizin internet sitesi ve sosyal medya sayfalarımızdan ulaşabilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2021, Perşembe