Güzel Sanatlar Fakültesi Tarafından Geleneksel Olarak Gerçekleştirilen Buluşma Sergilerinin Bu Yıl Dördüncüsü Düzenlendi

Güzel Sanatlar Fakültemizden mezun olup hem yurtiçi hem de yurtdışında farklı üniversitelerde görev alan akademisyenler ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen,  2018 yılından itibaren geleneksel hale getirdiğimiz ve son üç yıldır yüksek katılımın olduğu “Buluşma 1, 2 ve 3” adlı karma sergimizin bu yıl 4.sü gerçekleştirilmiştir. Bu sergi ile bilgi alışverişinde bulunmak, kurum kültürü oluşturup bu yapıyı geliştirerek devam ettirmek amaçlanmaktadır. Ayrıca öğretmenler gününün önemine binaen, başladığından beri her yıl 24 Kasım’da düzenlenen sergimiz bu noktada ayrı bir anlam taşımaktadır.

Toplam 56 eserin yer aldığı  “Buluşma 4“  isimli öğretim elemanları ve mezun akademisyenler karma sergisi devam eden pandemi süreci dolayısıyla çevrimiçi olarak ziyarete açıktır.

»»» Sergimizi buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2021, Pazartesi