GSF ve Görsed’in Birlikte Düzenlediği “Salgın Döneminde Sanat Eğitimi” Uluslararası Jürili Karma Sergi Açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği  (GÖRSED) işbirliğiyle geleneksel olarak her yıl 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle gerçekleştirilen Uluslararası Jürili Karma Sergi etkinliği, Güzel Sanatlar Fakültesi sanal sergi salonunda gerçekleştirildi.
Covid-19 Pandemi sürecinin devam etmesinden dolayı bu yıl sergi sanal olarak izleyicileriyle buluştu. Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğretmen, akademisyen ve lisansüstü öğrencilerin bulunduğu GÖRSED dernek üyelerinin yani sıra uluslararası sanatçılarında yer aldığı sergide 62 Sanatçının toplam 79 eseri yer almaktadır.

Sergi, 1-10 Aralık 2020 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Sanal Sergi Alanı’nda ziyarete açık olacak. Sergi  http://sergi.dpu.edu.tr/ adresinden ziyaret edilebilecektir.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Güzel Sanatlar Fakültesi