Görsel İletişim Tasarımında Yeni Medya Olgusu Adlı Seminer

Fakültemiz “Öğretim Görevlisi Erdoğan DİZDAR , "Görsel İletişim Tasarımında Yeni Medya Olgusu" Adlı Seminer Verdi

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümümüzün tanıtımı gerçekleştirildi. Dünyada ve ülkemizde yoğun bir şekilde yaşanan covid 19 pandemisi ile neredeyse tüm dünyada etkinliklerin durma noktasına gelmesine rağmen, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi etkinlik ve faaliyetlerine salgın kurallarına titizlikle uyarak devam etme süreci aktarıldı.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen iletişim ve tasarım konulu  etkinlik kapsamında, davetli konuşmacı olarak katılan Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Öğretim Görevlisi Erdoğan DİZDAR, "Görsel İletişim Tasarımında Yeni Medya Olgusu" adlı anlatımında  tasarım ve sektörel yenilikleri hakkında paylaşımlarda bulundu. Değerli bilgilerin paylaşıldığı etkinlik,  bölüm öğrenci ve katılımcılarının sektörel soru ve öğrenimleriyle son buldu.

Meslek Yüksek Okullarında eğitim gören öğrencilerin Fakültemizi tanımaları ve dikey geçiş sınavlarında bizi tercih etmeleri açısından önemli olan bu tarz faaliyetleri gerçekleştirdikleri için Öğr. Gör. Erdoğan DİZDAR’a teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, Salı