Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencimizden Anlamlı Bir Başarı

T.C. Kütahya Belediyesi’nin 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlediği “Sokak Hayvanları ve Evcil Hayvanlar” konulu fotoğraf yarışmasında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. Sınıf öğrencimiz Gizem Barış, “Han” isimli fotoğrafı ile 3.lüğe layık görüldü.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde, T.C. Kütahya Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sokak Hayvanları ve Evcil Hayvanlar” fotoğraf yarışmasında 393 fotoğraf arasından Erhan Başyiğit birinciliğe, Halim Cengiz üçüncülüğe, öğrencimiz Gizem Barış ise 3.lüğe layık görüldü. Aynı yarışmada teşvik ödülünün sahibi ise Ufuk Beyoğlu oldu.

Birinciye plaket ve 150 kilo kuru mama, ikinciye plaket ve 90 kilo kuru mama, üçüncüye plaket ve 60 kilo kuru mama ile teşvik ödülünün sahibinin plaket ve 30 kilo kuru mama kazandığı yarışmanın ödül töreni, Covid-19 pandemi tedbirleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Gizem Barış’a telefon ile ulaşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, öğrencimize aldığı ödül vesilesi ile tebriklerini iletirken, fakültemizin başarılarına sunduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. Alınan bu tür başarılarda katkısı olan ve öğrencilerini teşvik eden öğretim elemanlarını da kutlayan Mercin, öğrencimizin başarılarının daim olmasını diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2020, Çarşamba