Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı 2. Sınıf Öğrencsinden Önemli Anlamlı Bir Başarı

“Menderes Home Firması” tarafından, “Hayalindeki Deseni Yarat Biz Üretelim” isimli “sosyal sorumluluk projesi” kapsamında yapılan tasarım yarışmasında, GSF Görsel İşletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Sümeyye BOZAĞAÇ, en çok beğeni alan 3 tasarımdan birini yaparak önemli bir başarıya imza attı. Değerlendirme sürecinin sosyal medya üzerinden yürütüldüğü ve oylamaya sunulduğu 100’ün üzerinde tasarım, beğeniye göre sıralandı. Bu sıralamada 100’ün üzerinde tasarım arasından sadece 3 adet tasarımın seçileceği nevresim takımı desen yarışmasında, öğrencimiz desen tasarımı en beğenilen üç tasarımdan biri oldu. Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. Sınıf öğrencimiz Sümeyye BOZAĞAÇ‘ın tasarımının ilk üç içerisinde yer alarak başarı elde etmesinin yanı sıra, tasarımların üretiminin yapılacak olması ve kullanıcılara ulaşacak olması; buradan elde edilecek gelirin sosyal sorumluluk bağlamında “Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfına Bağışlanacak” olması çok anlamlı bulundu. GSF Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, başta öğrencimiz olmak üzere, öğrencimizin derslerine giren tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, Çarşamba