GSF Öğretim Elemanı ve Öğrencilerimizden Anlamlı Bir Etkinlik

GSF Görsel İletişim tasarımı Bölümü Öğretim elemanı Mehmet Pehlivan ve Öğrencilerimizden Merve Dursun ve Eda Kesikce Şehit Er Mehmet Genç Zekâ ve Akıl Oyunları Sınıfının iç mekan duvarlarını sınıfın ismine uygun görsellerle donattılar.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kütahya Altıntaş ilçesi İstiklal İlköğretim Okulu arasında, Şehit Er Mehmet Genç adına yapılan zekâ ve akıl oyunları sınıfının duvarları illüstrasyon, sembol, diagram vb. resimlerle betimlendi.

İstiklal İlköğretim okulu müdürü Davut Yavuz ve Müd. Yrd. Güven Koçak, Okul Aile Birliği Başkanı Semra Şahin zekâ ve akıl oyunlarının sınıfının bu resimlerle betimlenmesine idari anlamda destek verirken, Şehit Abisi Muharrem Genç’te maddi destekleri ile katkıda bulunmuştur.

Yapılan bu sosyal sorumluluk projesi ile, İstiklal İlköğretim okulu öğrencilerinin kodlama vb. becerileri öğrenmenin yanında, görsel okuryazar olabilme ve motivasyonu arttırıcı bir ortamda ders işleme imkanına sahip olmuşlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, Çarşamba