Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Keramika Tasarım Merkezini Ziyaret Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Leven MERÇİN, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur ATAN, Seramik Cam Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül ÇETİN Ünsa Madencilik, Turizm Enerji, Seramik, Orman Ürünleri, Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş Keramika Seramik Fabrikasını ziyaret etti.

Fakültemiz öğretim üyeleri, Keramika Seramik Fabrikası Genel Müdürü Emin YÜCE refakatinde fabrikada faaliyet gösteren başta tasarım merkezi olmak üzere dijital serigrafi yapabilen makine ve ekipmanlar ile robotik uygulamaları yerinde inceledi. Bu ziyaret ile, fabrika üretim yöntemlerinin geldiği son nokta yakından görüldü. Ziyarette fabrika tasarım merkezindeki en son tasarlanan ürünler incelendi. Tasarım ve Baskı Teknikleri Müdürü Aysun ERZİNCAN Keramika Seramik Fabrikasının kullandığı İnkjet baskı teknolojisi ve üretilen ürünler hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, Perşembe